Jobbe på skiskolen?

Stavanger Turistforenings skiskole er Rogalands største med undervisning innen grunnkurs skileik, alpint, snowboard, fjellski og topptur.

I 2022 blir det hybrid skiskole! Ønsker du å sende barna på den tradisjonelle skiskolen, med buss inn i Sirdal og partier for alle nivå? Eller vil du være med på fjellskikurs og/eller toppturkurs hele helgen og lære hvordan man virkelig benytter seg av fjellene? 
Det blir også skileik hele helgen på Ådneram turisthytte for de som virkelig ønsker å nyte helgen. I år er mulighetene mange!

Er du utdannet instruktør?  Eller bare flink på alpint, snowboard eller langrenn/fjellski? 
Vi garanterer to lærerike, sosiale helger blant skiglade elever og instruktører og assistenter!

Arbeidet er lønnet, og foregår  i helgene 11.-13. og 18.-20. februar 2022. Som veileder er lønnen 6000,- for begge helgene samlet, for instruktører er lønnen 4000,- og for assistenter 2500,-

Oppmøte er avhengig av partiene og avtales i arbeidskontrakten.

 
Instruktør
For å jobbe som instruktør må du ha godkjent i instruktørkurs minimum trinn 1 og du må være 16 år. 
Vi holder kurs for å bli instruktør innen alpint og snowboard i perioden 26.-30. des. ​​​​​​​

Det er få plasser så her gjelder det å melde seg på tidlig! 

Assistent
Dersom du ikke har godkjent instruktørkurs, men allikevel er flink på ski eller snowboard og ønsker å lære bort skiglede er du hjertelig velkommen som assistent på skiskolen. Aldersgrense 16 år.

Veileder
For å jobbe som veileder på Skiskolen må du ha flere års erfaring som instruktør på Stavanger Turistforenings skiskole, gode pedagogiske ferdigheter, du må være ansvarsfull og ha kjennskap til gode lærlingsøvelser for de ulike nivåene. Aldersgrense 20 år.

Jeg vil jobbe på skiskolen!
Dersom du ønsker å jobbe under skiskolen ber vi deg om å registrere deg  i vårt skjema Registrering for instruktører og assistenter skiskolen 2022

Når du har fylt ut skjemaet er dette en bekreftelse på at du vil jobbe på skiskolen 2022. Du vil få en endelig bekreftelse om du får jobb på skiskolen innen desember 2021. De aller fleste vil få svar før den tid.

Foto: Kristine Tofte