Jobbe på skiskolen?

Stavanger Turistforenings skiskole er Rogalands største med undervisning innen grunnkurs skileik, alpint, fjellski og topptur.

I 2021 gjør vi et grep for å holde Skiskolen til det som står oss nærmest, og kutter ut snowboard. I stedet setter vi opp en rekke turpartier, der barn, ungdommer og voksne reiser på helgetur sammen med våre instruktører. Vi viderefører også alpintkurs.

Er du utdannet instruktør?  Eller bare flink på alpint eller langrenn/fjellski? 
Vi garanterer to lærerike, sosiale helger blant skiglade elever og instruktører og assistenter!

Arbeidet er lønnet, og foregår  i helgene 12.-14. og 19.-21. februar 2021. Som veileder er lønnen 6000,- for begge helgene samlet, for instruktører er lønnen 4000,- og for assistenter 2500,-

Alle som jobber på skiskolen må sette seg inn i DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet og ta digitalt smittevernskurs. Alle som jobber med barn/unge må også leverer inn politiattest. 

Oppmøte er avhegig av partiene og avtales i arbeidskontrakten.

 
Instruktør
For å jobbe som instruktør må du ha godkjent i instruktørkurs minimum trinn 1 og du må være 16 år.

Assistent
Dersom du ikke har godkjent instruktørkurs, men allikevel er flink på ski eller alpint og ønsker å lære bort skiglede er du hjertelig velkommen som assistent på skiskolen. Aldersgrense 16 år.

Veileder
For å jobbe som veileder på Skiskolen må du ha flere års erfaring som instruktør på Stavanger Turistforenings skiskole, gode pedagogiske ferdigheter, du må være ansvarsfull og ha kjennskap til gode lærlingsøvelser for de ulike nivåene. Aldersgrense 20 år.

Jeg vil jobbe på skiskolen!
Dersom du ønsker å jobbe under skiskolen ber vi deg om å registrere deg  i vårt skjema Registrering for instruktører og assistenter skiskolen 2021

Når du har fylt ut skjemaet er dette en bekreftelse på at du vil jobbe på skiskolen 2021. Du vil få en endelig bekreftelse om du får jobb på skiskolen innen desember 2020. De aller fleste vil få svar før den tid.

Foto: Kristine Tofte