Påmelding skiskolen 2021

De siste årene har Skiskolen i hovedsak bestått av partier med elever som har blitt busset til fjells lørdag og søndag i Skiskole-helgene. Der har våre flinke instruktører og assistenter lært bort skiteknikk innenfor både langrenn, snowboard og alpint i områdene ved alpinanleggene i Sirdal. Dette blir videreført i 2021, men med færre partier enn tidligere. Vi gjør også et grep for å holde Skiskolen til det som står oss nærmest, og kutter ut snowboard. I stedet setter vi opp en rekke turpartier, der barn, ungdommer og voksne reiser på helgetur sammen med våre instruktører.

Blant nyhetene er toppturkurs på Jonstølen. Her kan deltakere med eget telemark- eller randoneeutstyr få grunnleggende opplæring.

Medlemmer får medlemspris:

Vi gir alle medlemmer 20% rabatt på skiskolen.  For å få rabatt må du skrive inn DNT medlemsnummer til deltaker i påmeldingen. Foreldre kan ikke benytte sitt medlemsnummer til sine barn. Barna må benytte sitt personlige medlemsnummer. 

Stavanger Aftenblad abonnenter får medlemspris på alle skiskolekurs

  1. Åpne denne lenken 
  2. Skriv inn gyldig Aftenblad kundenummer
  3. Bruk engangskoden i påmeldingen


* Dersom du ikke har ditt kundenummer i SA send SMS til 1905 med teksten: A-fordel.

Søk om gratisplass på skiskolen 2020

Familier som ikke har anleding til å betale deltakeravgiften kan søke om gratisplass på skiskolen for sine barn. Send inn en søknad ved å fylle ut dette søknadskjemaet