praktisk informasjon

Her finner du alt du trenger å vite av praktisk informasjon. Vi ber deg om at du gjør deg godt kjent med denne informasjonen før du sender barna dine avgårde på skiskolen.

Skiskolen arrangeres for 62. gang i 2020. Datoene for skiskolen 2020 er 8-9 og 15-16 februar. 

Påmelding
Påmelding og betaling forgår på nett. Påmeldingen åpner først 1 . desember 2019 og stenger 26. januar 2020.


Stavanger Aftenblad abonnenter får medlemspris på alle skiskolekurs

  1. Åpne denne lenken https://goo.gl/forms/dFMq4lbQj6UNFguc2
  2. Skriv inn gyldig Aftenblad kundenummer
  3. Bruk engangskoden i påmeldingen

* Dersom du ikke har ditt kundenummer i SA send SMS til 1905 med teksten: A-fordel


Søk om gratisplass på skiskolen 2020
Familier som ikke har anleding til å betale deltakeravgiften kan søke om gratisplass på skiskolen. Søknadsskjema finner du her: http://bit.ly/GratisSkiskole2020 
​​​​​

Henting og levering
Oppmøte er ved parkeringsplassen Forus Travbane kl. 0800 alle dager, bussene har avgang kl. 0830. 
Kart til parkeringsplass. Hjemkomsten beregnes til ca. 1745. Bussene vil stå oppstilt på parkeringsplassen, og oppslag i bussens rute hjelper deltakerne å finne frem til riktig buss. Parkeringen dirigeres av vakter. Følg anvisningene, så kommer alle raskere avgårde. Eneste stoppested for på- og avstigning er Forus travbane. Informasjon om hvilken buss og hvilket parti deltakeren tilhører blir sent pr e-post. 


Transport
Alle deltakerne må følge oppsatt buss. Transport i privatbiler eller oppmøte direkte på øvingssted er kun mulig for de som har skrevet dette i kommentarfeltet ved påmelding. Det er ikke mulig å kobinere busstransport og egentransport. Dersom en ønsker å fikse transport selv gjelder dette begge dager.  De som har meldt seg på kurs med oppmøte i skitrekk må møte opp i forhold til informasjonen som blir tilsendt pr e-post. 

Buss- , parti og startnummer
Det er veldig viktig at alle deltakere vet hvilken buss de skal reise med og hvilket parti de tilhører. Dette blir sendt pr SMS noen dager før. Alle deltakerne under 16 får tildelt startnummer i bussen første dag. Voksenpartien får ikke startnummer. 

Hvert parti består av 10-14 deltakere og 2-3 skiinstruktører. Instruktørene har anvar for alle deltakere gjennom hele dagen fra de blir levert til de blir hentet igjen.

Vilkår for deltakelse på skiskolen 

3. Avlysning
3. a. Tilleggsvilkår for Skiskolen
STF vil gjøre sitt ytterste for å gjennomføre skiskolen uavhengig av vær og føre, men ikke om det går på bekostning av sikkerheten. STF kan avlyse skiskolen på grunn av dårlig vær, flom, stengte veger eller lignede forhold som hinder at arrangementet kan avvikles. Ved avlysning av slike grunner refunderes kun deler av deltakeravgiften, da STF har utgifter som går uavhengig av gjennomføring. Dersom en dag av to avlyses tilbakebetales 30 % av deltakeravgiften. Dersom begge dagene på et to dagers kurs avlyses tilbakebetales 70 % av deltakeravgiften. 

Ellers gjelder våre vanlige vilkår
​​​​​​​Vilkår for deltakelse

Venner på samme parti
Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere at søsken/venner kommer på samme part, selv om dette er spesifisert i påmeldingen. Dersom det er større aldersforskjell enn 2 år er det ikke mulighet for å komme på samme parti.

Hvor arrangeres skiskolen? 
Skiskolen arrangeres i skitrekkene: Stavtjørn, Ålsheia, Tjørhomfjell, Ådneram og Fidjeland. Akkurat hvilket trekk de ulike partiene drar til blir bestemt ut ifra nivå og værforhold. Langrennpartiene bruker nærmeste egnede sted. Madland og Sinnes er steder som er benyttet tidligere år.

Nyhet! Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du leige langrennutstyr på www.frilager.no

Bruk hjelm
Deltakere på alpint, snowboard og freestyle må bruke hjelm!

Utstyr
Alle deltakere som reiser med fellestransport fra Forus må ha med eget utstyr. Deltakere som møter direkte i skitrekket må være klar i angitt varmestue med utstyr. Årsaken til dette er vi ønsker å bruke mest mulig tid i bakken. Dette er avhengig av at vi bruker minst mulig tid på annet. Unntaket er voksenkursene, her kan deltakerne leie eget utstyr i skiutleien på det aktuelle skitrekket. 

Mat og klær
Husk å ta med følgende utstyr:
1. Eget utstyr
På grunn av oppdeling av partier ber vi om at også søsken har hvert sitt utstyrsett (ski, sekk, mat, varm drikke og klær etc).
2. Ryggsekk
Mat, klær etc. må pakkes i ryggsekk. Deltakere må selv frakte utstyr fra buss til varmestue.
3. Gode og varme klær
All aktivitet er basert på å være ute, og det kreves derfor at deltakerne er godt og riktig kledt for forholdene.
4. Regnjakke
Flere av dagene på Skiskolen har vært temmelig våte. For at barna skal holde seg tørre og varme er det lurt å ha med regntøy i sekken selv om været i byen er bra om morgenen.
5. Ekstra votter, sokker og genser
Det er godt å kunne ta på noe tørt både underveis og i bussen på hjemturen.
6. Matpakke
Det er viktigere å ha med en god matpakke og varm drikke enn f.eks. chips og brus. Vi anbefaler to nistepakker med brødskiver, frukt, en sjokolade evnt. kjeks.
7. Skiutstyr
For mange deltakere er Skiskolen årets første møte med skiutstyr etter forrige sesong. Hva er vel mer trist enn å komme til instruksjonen med dårlig eller ødelagt utstyr? Instruktørene og arrangørene har liten mulighet til å foreta reparasjoner, derfor anmoder vi alle om å kontrollere sitt utstyr nøye. Ski og staver må være ordentlig sammenbundet og alt utstyr må være merket med navn og adresse.

Gjenglemt utstyr og klær
Gjenglemte klær og utstyr vil bli liggende i bussen fra lørdag til søndag. Etter endt helg bringes alt hittegods til Stavanger Turistforenings informasjonssenter i undergangen v/Rogaland Teater. Etter en måned vil alt tøy bli levert til tøyinnsamling. Skiene blir liggende i bussen fra lørdag til søndag.
​​​​​​​
Kle deg riktig!
Ull mot kroppen
Mellomlaget av ull
Vindtett bomullstøy eller regntøy ytterst
Ikke bruk tykk genser når du går.
Vel møtt på skiskolen!
Foto: Kristoffer Mæle Thuestad

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.